beats by dre cheap

MOJA ZENA I JA IMAMO TAJNU KAKO NAS BRAK TRAJE

Dva puta na tjedan odemo u restoran na dobru klopu i laganu razbibrigu.Ona ide utorkom,a ja petkom.Uz to ne spavamo zajedno.Ona u hotelu,a ja u stanu.

Ja svuda vodim svoju zenu.ali ona stalno pronalazi put natrag.

Pred neki dan pitao sam zenu gdje bi htjela da proslavimo godisnjicu braka i ona mi je odgovorila da bi voljela proslaviti negdje gdje vec dugo nije bila,pa sam joj predlozio u kuhinji.

Kada smo moja zena i ja vani,uvjek se drzimo za ruke.Ako je pustim.odmah ode u kupovinu.

Cijeli je stan opremila:imamo elektricni mikser,elektricni toster,elektricnu pecnicu i onda se ona buni da je sve opremljeno,ali nema kamo sjesti.Tada sam joj,naravno,kupio i elektricnu stolicu.

Jedno jutro me je zena probudila i kaze da joj auto nece upaliti.Ona misli da je voda usla u karburator.Na moje pitanje gdje je auto,ona mrtva hladna odgovara-u jezeru.

I naravno,kao i svaka druga zena uvjek nesto zaboravlja.Tako vec dvije sedmice nije odnijela smece iz stana.Uvjek kasni i trci za kamionom uzvikujuci:(((Jesam zakasnila za smece?(((

Ali zato uvjek dobije odgovor:

(((Ne ,uskaci!(((

I zapamtite,brak je na prvom mjestu uzroka rastave.Statisticki gledano,100% svih rastava zapocinje brakom.

I tako vec 18 mjeseci nisam niti rijeci progovorio sa svojom zenom,jednostavno je ne volim ometati.Ali priznajem,zadnju svadju sam skrivio sam.Pitala me sta je na televiziji,a moj odgovor je glasio prasina.

\"Picka-polni organ, Pizda-karakterna osobina\"
http://homerc.blogger.ba
11/08/2011 14:08